Facebook

View on Facebook

En we hebben een winnaar: Reneeza van Mook, 7 jaar. Zij heeft gewonnen en ze heeft van Sparkling Society "Wie woont in de boom?" met vier posters gekregen en van Albert Heijn Nieuwstraat een Kersthamster en Kerstbal met inhoud gekregen. Veel plezier ermee, Reneeza!! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Wat leuk! Ons boek "Wie woont in de boom?" staat in de boom bij de leukste kinderboekenwinkel van Breda, De kinderboekentuin van Annelies Harzing. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Hier doe je het voor. Krijgen we op een avond van een vader app-jes waarin te zien is dat z'n dochter blij is met ons eerste boek. ... See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

Sparkling Society stories and illustrations

Wie kleurt de kleurrijkste Kerstman van AH Nieuwstraat?
Tot 17 december 2017 ontvangen kinderen in het Albert Heijn filiaal aan de Nieuwstraat in Breda, een gratis kleurplaat van de Kerstman (op=op). Doe je mee? We zijn op zoek naar de kleurrijkste Kerstman van de AH Nieuwstraat in Breda.

Gratis boek voor de eerste 50!
Wil je meedoen aan de wedstrijd? Meld je dan aan op de website van Sparkling Society Stories & Illustrations via bit.ly/2B4GMkz . Doe dit snel want de eerste 50 ontvangen een gratis e-voorleesboek van ‘Wie woont in de boom?’. Per mail ontvang je een I-tunes gift code om een gratis boek (geschikt voor I-pad) te downloaden in de I-books store via apple.co/1SGAo4E.

Jouw kleurplaat in het AH filiaal Nieuwstraat Breda
Na je aanmelding kun je de kleurplaat inleveren bij het AH filiaal Nieuwstraat in Breda. We hangen jouw tekening op in de winkel en van 18 tot en met 21 december maken we dagelijks een van de vier kleurrijkste kleurplaten bekend*. Volg hiervoor de Facebookpagina van de Albert Heijn Nieuwstraat.

De feestelijke prijsuitreiking
De prijsuitreiking vindt plaats op Vrijdagavond 22 december. Dan sluiten we feestelijk af met af met de vier winnaars in de AH Nieuwsstraat, tijdstip XXX. Deze kinderen ontvangen een voorleespakket voor in de klas van Wie woont in de boom? Met o.a. posters van Mees en Eefje. En een verrassende AH prijs.

Actievoorwaarden
Kleurplaten zijn tot 17 december verkrijgbaar (op=op) in de AH winkel, Nieuwstraat, Breda. Kinderen tot en met 8 jaar (groep 4) mogen deelnemen aan de wedstrijd. De kleurplaten kunnen ingeleverd worden tot en met 17 december. *Over de uitslagen kan niet gecorrespondeerd worden.
... See MoreSee Less

View on Facebook